П Ъ Р В И   Ю Н И  2 0 2 1  –  Д ЕН   Н А  Д Е Т Е Т О

Нека винаги да има слънце в детските очи…
Нека винаги да има радост в детските игри…
Нека има дом и обич… и щастливи дни…
Весел смях, букет усмивки, сбъднати мечти…

 

 ВЪЛШЕБЕН ДЕН НА ДЕТЕТО ОРГАНИЗИРА ОБЩИНА КУКЛЕН

Богата празнична програма за Деня на детето – 1 юни, предлага Община Куклен на вниманието на родителите. Малчуганите могат да се включат в работилници на открито, маси за рисуване, магичен цирков театър, клоунада,  музика и забавни игри, безплатен сладолед  и още много   изненади.

В тази рамка от общината са подготвили  много разнообразни и интересни атракции  за децата  с развлекателен, спортен, арт и познавателен характер с  много награди и сюрпризи.

От „ Каритас“  ще научат децата как сами да си изработят бижу в работилницата на открито, а обичаният от всички мим  Иво Игнатов- Кени ще забавлява  малчуганите с щура клоунада.

Актьорите от HandTheatre  ще представят спектакълът „Чисто“ – магичен цирков театър за възрастни и деца. Едно представление-пътешествие, на което двамата  герои се отправят. Срещат различни култури и минават през различни изпитания, за да осъзнаят кой и защо пази природата чиста! Съчетание на цирково, клоунадно и театрално изкуство, подходящо за деца и възрастни.

Празничната програма е с начален час 17.00 часа на централния площад в гр.Куклен.

През целия ден пожелаваме празнично настроение на всички деца!

 

ЗАБЕЛЕЖКА: Поради неблагоприятната метеорологична прогноза за утре/ 1 юни/, Вълшебното тържество за Деня на детето ще се състои в четвъртък  /3 юни/ с начален час 17.30 часа.

Програмата на празника остава в сила, а слънцето и хубавото време ще помогнат празника да е наистина вълшебен.

Заповядайте всички – малки, големи и пораснали деца на Община Куклен!

Забележка: Всички забавления са безплатни за децата. Община Куклен си запазва правото за промени в програмата.