За поредна година Община Куклен организира вълшебен празник за деня на детето-1 юни. От администрацията са подготвили разнообразни и интересни атракции за децата с развлекателен, спортен, арт и познавателен характер с много награди и сюрпризи.
„Децата са дар. Най-скъпият и най-красивия.Те са нашата радост, гордост, надежда и смисъл, затова и тази година сме се постарали да им организираме хубав празник.“- добавиха от общинската администрация в Куклен.
Програма за празника на детето е с участието на „Парти Миро“. От агенцията за развлечение обещават балони, танци, песни, аниматори за рисуване на лице и татуировки по тялото. Разбира се и тази година ще има безплатен сладолед за малчуганите.
„Анимацията е одухотворение, оживяване, преживяване на значими моменти, които да оставят незабравими спомени. По време на шоу целта ни е да поддържаме и усилваме бликащата детска енергия. Купона правят децата, а ние само ги напътстваме как да се получи по възможно най-добрия начин. Залагаме на чудесна детска музика, много балони, конфети,светлинни ефекти, танци и разбира се –динамични игри. Опитваме се да поддържам динамиката на партито през по-голяма част от купона и по възможност всички деца да са ангажирани през цялото време едновременно.“- обясниха от парти-агенцията.