Визитата на кмета на Куклен в „Одело“ бе по покана на ръководството на фирмата. С Белчева бяха заместник-кмета Гюлен Гоганов, арх. Марий Гаджев и инж. Тодор Лозанов. Домакините показаха на общинарите организацията на работа и демонстрираха иновациите в производствения процес.
Именно заради „Одело“ на връчването на наградите на НРСОБ за добро управление на местно ниво през 2020 година, приза в категория „Общински инвеститор“ в малка община бе присъден за инвестиция направена на територията на община Куклен. Наградата се присъжда като признание за усилията на общинското ръководство да създава благоприятна среда за привличането на инвеститори и откриването на нови работни места на територията на общината.
Според кметът на община Куклен Мария Белчева инвестициите са важни за всяка община, още повече за малките общини като Куклен. По думите й когато общината и бизнесът станат партньори и приятели – тогава климатът е най-ползотворен за развитие.
„За нас това е радост, защото инвестициите задържат хората ни по родните им места. Когато пък инвеститорът е такава световноизвестна компания като „Одело“, ползите са още по-големи.“