Уважаеми членове на секционни избирателни комисии в община Куклен,

Уведомяваме Ви, че на 25.03.2021 г. от 18.00 ч., Районна избирателна комисия Пловдив област ще проведе онлайн обучение на Секционните избирателни комисии в община Куклен.

Линк http://rik17.egov-box.bg/login.aspx?meet=2130874053  (или влезте на  сайт http://rik17.egov-box.bg и въведете код на срещата 2130874053)

 

За да участвате в обучението Ви e необходимо да разполагате със следното:

  • Настолен компютър, лаптоп, таблет или смартфон свързан към Интернет;
  • Тонколони задължително. Микрофон по желание.
  • Инсталирана програма ZOOM. За компютър инсталирайте от следния адрес: https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe  За смартфони и таблети свалете приложението от Google Play, AppStore или AppGallery в зависимост от операционната система на смарт-устройството  (Android, iOS или Huawei  без Google GMS). Ако не е инсталирана предварително ще бъде изискано да я инсталирате. На съответното устройство разрешете програмата да използва микрофона и говорителите;
  • Да отворите с браузер (Chrome, Edge и др.) долу посочената връзка (линк/link) за Вашата община и ще бъдете подканени да продължите с приложението Zoom. Или в браузер да въведете адрес: http://rik17.egov-box.bg и да въведете ръчно код на срещата. Не въвеждайте код на срещата директно в приложението Zoom – няма да се отвори среща;

Желателно е по време на обучението да сте с изключен (Mute) микрофон и камера. Ако имате въпроси може да пишете в чата на приложението. Когато сте запитани за въпроси ще си включите камерата и микрофона (ако разполагате с такива). За да видите и чуете обучаващите ще са Ви необходими само монитор и тонколони!

Виртуалната зала ще бъде активна 10 минути преди началния час. Натиснете бутона ПРИСЪЕДИНИ СЕ.

Желателно е да не злоупотребявате със и в средата за обучение и спазвайте противоепидемичните мерки.