Експозицията ще бъде достъпна за гражданите и гостите на Куклен от 25 октомври до 12 ноември в НЧ“Н.Вапцаров“, и включва живопис, графика, рисунки и колажи, които ще радват погледите на десетки жители и гости на Куклен. Авторите са група художници: Николай Радулов, Иван Тошков, Зина Жекова, Димитър Еленов, Ангел Чираков, Ирена Ганчева, Анна-Мария Еленова и Ирина Гърдева. Любителите на изобразителното изкуство могат да се насладят на различни, богати по своето съдържание и допълващи се стилове.
Изложбата, която връща фокуса към творците и към читалището, като културно средище ще бъде достъпна за всички граждани и гости на гр. Куклен, които желаят да я видят.
Уважаеми приятели на изкуството, последните две години, белязани от пандемия и усложнена епидемиологична обстановка ни налагат да сме по-предпазливи и по-отговорни.
Ето защо предвиденото официално откриване на художествената изложба за 25 октомври, понеделник в 19.00 ч. се отменя заради новите, по-строги противоепидемични мерки.
НЧ ”Никола Вапцаров – 1909 г” гр. Куклен е отворено за срещи с изкуството при спазване на установените към момента разпоредби за превенция на разпространението на COVID-19.