Най-малките възпитаници на СУ”Отец Паисий” от подготвителните групи, заедно със своите преподаватели и ръководството на училището показаха своята толерантност и грижа за бездомните кучета в град Куклен, като дариха храна и одеала на опашатите непознати.
Специален гост лектор бе д-р Костадин Шанков – “Доктор на животните”, които превърна срещата с децата в едно вълнуващо преживяване, изпълнено със много смях и нови познания за новите им четириноги приятели.
А Венелина Апостолова – кака Вени, позната на всички с грижите си за бездомните животни в община Куклен, обясни на децата, колко е важно да обичаме своите домашни любимци и че те не са играчка за ден или два и не бива да бъдат изоставяни на улицата.
Днес, повече от всякога се нуждаем от възпитание в дух на толерантност, хуманност и доброта между нас хората и заобикалящия ни свят.
Община Куклен изказва своята благодарност на д-р Костадин Шанков, Венелина Апостолова, най-малките възпитаници на СУ”Отец Паисий”, както и на техните преподаватели и на цялото ръководство на училището.